CTP, hală livrată la Cluj către Ursus Breweries

CTP, dezvoltatorul și administratorul de parcuri industriale și logistice, a livrat o nouă hală de 8.000 de metri pătrați in CTPark Cluj ll catre Ursus Breweries. Parcul logistic este situat în localitatea Florești, lângă Cluj-Napoca.

În noiembrie 2017, compania a mai livrat un depozit de 14.000 de mp în CTPark Timișoara II tot către Ursus.

”Județul Cluj este una dintre zonele cele mai dezvoltate ale țării, din punct de vedere economic. Numeroasele cereri pe care le-am primit de la clienți din regiune, ne-au determinat să demarăm construcția celui de-al doilea parc industrial și logistic pe care îl deținem aici, după cel din Apahida”, a declarat Daniel Paraschiv, Business Development Manager pentru Transilvania al CTP Romania.

foto hala CTPark Cluj II 1024x683 - CTP, hală livrată la Cluj către Ursus Breweries

CTPark Cluj II va include doar spații de clasă A, în dezvoltarea cărora sunt folosite cele mai noi tehnologii ecologice. În prezent, din suprafața totală de 30.000 mp, 8.000 mp au fost deja finalizați și livrați, urmând ca în cea de-a doua și a treia etapă, să fie finalizați câte 11.000 mp, disponibili pentru închiriere. Spațiile pot beneficia de compartimentare flexibilă, în funcție de nevoile clienților, de la 2.000 mp până la 10.500 mp.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 800.000 mp suprafață închiriabilă, situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply