Cât plătesc pe birouri companiile din București? Până la 500 de euro per angajat

Ovidiu Posirca

, Real News

Costurile companiilor pentru birouri variază în București, în funcție de zona în care este localizat imobiliul.

Astfel, costurile angajatorilor cu fiecare angajat care lucrează în birouri variază între 175 și 500 de euro, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

”În condițiile în care operatorii spațiilor de coworking devin din ce în ce mai activi și în București, credem că o parte din companiile locale vor analiza varianta diversificării portofoliului imobiliar prin relocarea unor departamente care au nevoie de flexibilitate şi acces la o platformă extinsă de networking în aceste spații alternative”, a spus Mădălina Cojocaru, Partner, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

În zona de nord, costul de ocupare a unui spațiu de birouri pentru fiecare angajat pendulează între 220 și 330 de euro pe lună. În CBD (Piața Victoriei – Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle), costurile se încadrează între 350 și 500 de euro în timp ce zona centrală are costuri între 300 și 400 de euro. În Pipera, costurile variază între 180 și 260 de euro.

În estul Bucureștiului, costul variază între 175 și 230 de euro, în timp ce în vest companiile plătesc între 210 și 310 euro pentru fiecare angajat care ocupă un loc într-o clădire de birouri.

În sudul orașului, costurile sunt cele mai mici, între 175 și 230 de euro pe lună.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply