Yves Weerts a finalizat Unirii View, o investiție de 33 de milioane de euro în birouri

Ovidiu Posirca

, Real News

Investitorul belgian Yves Weerts a lansat pe piața din București clădirea de birouri Unirii View, finalizată în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro.

Clădirea cu o înălțime de 73 de metri desfășurată pe 19 etaje supraterane a fost livrată cu un grad de pre-închiriere de 80%. Suprafața totală închiriabilă este de aproximativ 17.300 de metri pătrați.

”Suntem in discuții foarte avansate cu mai multe companii și estimez că procesul de închiriere al Unirii View se va finaliza foarte curând”, a spus Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, care s-a ocupat de strategia comercială a proiectului.

Printre principalele companii care și-au stabilit sediul în noua clădire se numără NTT Data România, Spaces, H&M, Pernod Ricard România și Red Bull România.

Întreg procesul de dezvoltare al Unirii View precum și project managementul clădirii a fost asigurat de către Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen. Compania Bog’Art s-a ocupat de construcție, iar Westfourth Architecture, în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, au adus viziunea arhitecturală și componenta de design.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply