REWE România finalizează procesul de închirire a galeriilor comerciale

Ovidiu Posirca

, Real News

Retailer-ul REWE România a anunțat finalizarea procesului de închiriere a galeriilor comerciale din Brăila, Bucureşti, Târgovişte, Buzău şi Ploieşti. În noul format, magazinele PENNY Market ocupă aproximativ 40% din suprafața totală a galeriilor, restul spațiului, cu o suprafață închiriabilă de circa 10.000 de metri pătrați în total, este ocupat de partenerii: Decathlon, Deichmann, Hippoland, Jysk, Pepco, Takko, TXM, Zoocenter.

”Noul format ne permite să facem asta atât prin magazinele noastre, cât și prin accesul la magazinele partenerilor noștri”; a spus Daniel Gross, general manager REWE România.

Tranzacțiile de închiriere a spațiilor au fost intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, compania care a asistat REWE România pe parcursul întregului proces de reconfigurare a fostelor magazine XXL Mega Discount.

În prezent, REWE România deține 221 magazine PENNY Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2018 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply