Recensio Nobilis închiriază 1.000 de metri pătrați în cadrul Vox Technology Park Timișoara

Ovidiu Posirca

, Real News

Compania timișoreană de cercetare de piață Recensio Nobilis a închiriat o suprafață de 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara, proiect care va fi inaugurat în ianuarie în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Recensio Nobilis a fost fondată în 2010 și are o echipă formată din aproximativ 80 de specialiști și face parte din DMR Group, firmă care mai deține filiale deschise în New York, Hong Kong și Milano.

”Ne continuăm misiunea de a crea primul hub tehnologic modern din Timișoara, nu doar prin caracteristicile proiectului cât și prin calitatea companiilor care își vor desfașura activitatea în cadrul Vox Technology Park, cea mai mare parte provenind din domeniul IT&C. În plus, încrederea în proiect reiese și din durata contractelor încheiate, de până la 10 ani, și purtăm discuții avansate cu mai multe multinaționale de profil, proiectul urmând a fi închiriat integral în viitorul apropiat”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply