Grupul de firme Labvision – Scanway – Cloudscan – Dentalway se mută în Vila Capo

Ovidiu Posirca

, Real News

Grupul de firme LabvisionScanwayCloudscanDentalway va deschide o clinică de stomatologie, un centru de producție de tehnică dentară de înaltă tehnologie, precum și un centru de educație clinică și tehnică și transfer de know-how în cadrul Vilei Capo de pe Aleea Alexandru.

Dr. Radu Ignătescu, antreprenorul care a dezvoltat proiectul Labvision, a preluat Vila Capo de la Sorin Ghițe într-o tranzacție complexă intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Vila are o suprafață construită de 2.400 de metri pătrați, din care suprafața utilă reprezintă 1.700 de metri pătrați, și o structură formată din două subsoluri și patru etaje supraterane.

Imobilul a fost construit în perioada interbelică, având elemente Artdeco și accente neoclasice, iar în urmă cu trei ani a trecut printr-un amplu proces de reconstrucție și tehnologizare, beneficiind astăzi de climatizare prin sistem Samsung DVM, ascensor panoramic și ascensor auto, post trafo și generator proprii, și finisaje de lux.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply