PIATRAONLINE inaugureaza primul apartament-concept in interiorul showroom-ului si incheie anul 2016 cu o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare, lansează un apartament-concept în cadrul showroom-ului și anunță încheierea anului 2016 cu o cifră de afaceri estimată la 5,5 milioane de euro.


„Anul 2016 a fost unul plin de provocări: am început prin investiții în zona managerială și de sisteme, platformă website nouă, sisteme de vânzări și management informațional, ne-am schimbat identitatea vizuală și am încercat să aducem clienților noștri cele mai moderne soluții de amenajare interioară din piatră naturală, fapt pentru care am și construit un apartament-concept în interiorul showroom-ului. În plus, având în vedere cererile primite, dar și produsele pe care le avem în showroom și magazinul online, pentru 2017 estimăm o creștere între 20 și 30% a cifrei de afaceri. Mai mult decât atât, 2017 înseamnă primii zece ani de PIATRAONLINE, eveniment pentru care avem în plan mai multe activități aniversare”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, managing partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.

Totodată, de Black Friday 2016, PIATRAONLINE a realizat vânzări de aproximativ 320.000 euro, de două ori mai mari față de 2015, când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 euro.

De ce un apartament-concept în incinta unui showroom de piatră naturală? Rolul apartamentului-concept este acela de a-i prezenta clientului cum ar arăta marmura, granitul, onixul ori travertinul în living, dormitor, bucătărie sau, de ce nu, pe o piesă de mobilier. În plus, clientul va ști care e categoria de buget în care se încadrează în funcție de materialele pentru care optează. Valoarea estimată investită în apartamentul-concept format din două camere, baie și bucătărie având la bază cele mai moderne și solicitate produse din piatră naturală se ridică la suma de 32.000 euro pentru un apartament de 60 metri pătrați. Această sumă reprezintă valoarea totală a finisajelor, a mobilierului, a decorațiunilor și a altor elemente de bază pentru orice tip de apartament.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply