Casa de licitatii Goldart lanseaza un produs de investitii dedicat artei moderne si contemporane

Goldart, una dintre principalele case de licitații din România, anunță un nou serviciu oferit clienților – vânzările private cu randament garantat. Compania vine în întâmpinarea celor care privesc arta nu doar ca pe o pasiune, ci și ca pe o investiție, oferind un randament garantat de 15% pentru o selecție de opere artistice.

Începând din luna decembrie a acestui an, casa de licitații Goldart își extinde serviciile și cuprinde un nou produs de investiții – vânzările private cu randament garantat de 15%, la trei ani. Goldart va lansa bimestrial un catalog cu peste 50 de lucrări artistice – picturi și opere grafice cu valori cuprinse între 250 și 5.000 de euro – reprezentând oferta de vânzări private. Peste jumătate dintre lucrările promovate vor aparține unor artiști contemporani.

„Prin vânzarea privată de obiecte de artă cu randament garantat la trei ani, Goldart materializează sintagma ‚arta ca investiție‛, care în prezent circulă în spațiul public mai mult la nivel conceptual și declarativ. Garantând un randament obiectului de artă, acesta își completează dimensiunea artistică și emoțională cu una profund pragmatică, el devenind nu doar un bun de colecție, ci și o variantă de plasament financiar pe termen mediu, alături de produse tradiționale precum depozitele bancare, titlurile de stat, acțiuni sau unități ale fondurilor de investiții”, a declarat Cristian Anghel, director executiv Goldart.

Pentru a sprijini produsul de investiții nou lansat și pentru a deschide apetitul pentru domeniul artistic al clienților tineri – profesioniști și antreprenori cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani – Goldart va susține, pe parcursul anului 2017, o serie de seminarii exclusive dedicate investițiilor în artă.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply