S IMMO AG incepe lucrarile de construire a proiectului de birouri THE MARK

Compania austriacă specializată în investiții imobiliare S IMMO AG a demarat lucrările de construire pentru complexul de birouri THE MARK, din București. Cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24.000 metri pătrați cuprinsă în două clădiri de clasa A+ situate pe noul bulevard Uranus, THE MARK este primul proiect major de birouri dezvoltat în districtul central de afaceri al Capitalei (CBD), după o pauză de circa zece ani.

THE MARK include două clădiri de birouri – un turn cu 14 etaje și o clădire-podium cu șase etaje – reprezentând o suprafață totală construită de 43.000 metri pătrați și o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24.000 metri pătrați. Proiectul prevede o parcare generoasă cu 345 de locuri (300 în subteran și 45 la nivelul solului), precum și spații dedicate pentru biciclete și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Proiectul este situat în mod strategic la intersecția dintre strada Buzești (cunoscută, ca urmare a lucrărilor majore de infrastructură derulate în ultimii ani, drept noul bulevard Uranus) și Calea Griviței, foarte aproape de Piața Victoriei. Lucrările de construire au fost demarate în luna iulie a anului curent și vor fi finalizate în trimestrul al doilea din 2018.The Mark CA Immo - S IMMO AG incepe lucrarile de construire a proiectului de birouri THE MARK

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply