Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati… globale

Cu certitudine, locuința se alege după suflet sau buget, dar cum ne este influențată perspectiva când atât pragmatismul, cât și emoțiile capătă deschidere spre o altă arenă? Dacă selecția ofertelor pendulează între poziționările zonelor metropolitane, o sumă de 300.000 euro invită la o prospectare ceva mai îndrăzneață, pentru care meridianele nu impun vreo limită.


Santorini, insula spre care ne îndreptăm pentru jurăminte de iubire, poate fi transformată într-un cămin alegând satul Emborio. Sculptată în arhitectura cicladică, fermecând cu priveliști peste Marea Egee și muntele Profetul Ilie, la 260.000 de euro, casa oferă un dormitor, o baie, o bucătărie și sufragerie, precum și un duș separat.

Balcony Adrasteia Sadorini InStyle Villas - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale

Dacă Adriatica pare mai tentantă, la Bar, în Muntenegru, la prețul de 275.000 euro ne convinge o proprietate pe trei niveluri, cu trei dormitoare, trei băi, o bucătărie, o sufragerie, un living, două terase, dintre care una pe acoperiș, grădină, piscină și locuri de parcare.

Experiența estului Mediteranei se dezvăluie la Antalya într-o proprietate de 270.000 euro, ce oferă un living, trei dormitoare, trei băi, saună și terasă.

Străbătând spre nord țărmurile Adriaticii, la Poreč, în Croația, pentru 260.000 de euro găsim o proprietate cu trei dormitoare, două băi, bucătărie, living și o terasă acoperită, cu șemineu.

Descoperim noi plaje în stațiunea Praia da Luz, lângă Lagos, în Portugalia, unde pentru 250.000 de euro, un apartament de două camere ne cucerește prin panorama asupra Oceanului Atlantic.

Casa ao Pescareza Praia da Luz5 - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale portugal praia da luz casa da praia algarve lagos asahf6htm - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale

O destinație îmbrățișată în special pentru pacea interioară, calmul idilic al Lacului Como se dezvăluie, în schimbul a 270.000 de euro, într-un studio ce încadrează splendoarea munților și a luxuriantei Isola Comacina.

Pitorescul Bretaniei este superb captat de o casă cu șapte dormitoare, patru băi, un living, un dining și garaj, disponibilă la prețul de 266.490 euro.

Urcând spre Scandinavia, liniștea Lacului Kallavesi din Mäntyharju (Finlanda) devine o încântare, savurată de pe terasa primitoare a unei cabane în valoare de 269.000 euro, cuprinzând două dormitoare, o baie, bucătărie, living, saună și garaj.

finalnda 3 - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale

Orașul ce atrage visurile mărețe, Los Angeles, poate motiva noi temerari printr-o ofertă pe Zamora Avenue, unde o proprietate cotată la 270.325 de euro pune la dispoziție trei dormitoare, un living, o baie și locuri de parcare.

Pentru cei ce visează la Caraibe, peisajele edenice din Republica Dominicană devin cotidianul, pentru 261.285 de euro, sumă în schimbul căreia obțin o casă cu trei camere, trei băi, o bucătărie mare sau un living, un dressing și o uscătorie separată, piscină, grădină și parcare.

Nostalgia pentru viața la curtea țarului întâlnește confortul contemporan, pentru 269.275 de euro, cifră care garantează la Sankt Petersburg achiziția unui apartament cu trei dormitoare, living, baie, dressing, două balcoane, piscină și oportunitățile proximității față de Golful Finlandei și parcurile străvechi.

Trecem de la o capitală imperială la una olimpică – Soci, unde, la prețul de 269.275 euro, o proprietate cu patru niveluri concentrează majestatea unui peisaj complet, peste lac, la granița unui parc național.

Cei ce doresc să transforme exuberanța braziliană într-un stil de viață sunt întâmpinați, la Natal, de o casă cu patru dormitoare, patru băi și alte patru camere, cotată la 274.155 de euro.

brazil - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale

Cât despre paradisul din Bali, 246.000 de euro îl transformă într-o certitudine, prin achiziția unui apartament cu trei camere, unde, dincolo de beatitudinea Oceanului Indian, răsfățul vine și printr-o îmbietoare piscină.

bali - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale

Nu în ultimul rând, captând energia mediteraneană inclusiv în arhitectura interioară, o proprietate cu trei dormitoare, două băi, bucătărie, living cu șemineu și garaj își așteaptă noul posesor la Oliva, în Spania, pentru suma de 265.000 euro.

spain - Cum arata o investitie rezidentiala de 300.000 euro in posibilitati... globale

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply