CTP a investit peste 250 milioane de euro în Romania

Cu o investiție de 250 milioane de euro în România, CTP are un portofoliu de proprietăţi industriale clasa A de peste 500.000 metri pătrați şi are în plan extinderea până la un milion de metri pătrați în următorii doi ani. În prezent, CTP construiește în întreaga ţară şi închiriază simultan proiecte în Timișoara și Arad.

„CTP a predat recent un centru de distribuție de 25.000 metri pătrați în Cluj, către Profi, și avem 30.000 de metri pătrați în curs de dezvoltare în CTP București West Park, deţinută anterior de ProLogis. Aici, doar 10.000 de metri pătrați mai sunt disponibili. Am obținut, de asemenea, autorizația de construcție pentru alți 60.000 de metri pătrați în același parc industrial și avem în plan demararea construcției până la sfârșitul acestui an”, spune Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development Department.

De asemenea, la CTPark București, preluat de la Portland Trust, CTP a finalizat primul proiect cu o suprafață închiriabilă de 15.000 metri pătrați pentru Englmayer, DSV și Iron Mountain, și are o suprafață de 100.000 metri pătrați de teren disponibil pentru construcţii noi. O suprafață de 22.000 metri pătrați este acum în dezvoltare într-o clădire de tip multi-tenant, pentru Raben. Proiectele CTP sunt cofinanțate de bănci diferite, inclusiv Erste Bank, Société Générale și Raiffeisen.

„În plus faţă de depozitare şi distribuţie, punctul forte al CTP constă în dezvoltarea de proprietăți pentru companii care au nevoie de spații de producție, un exemplu fiind proiectul de 15 milioane de euro din Pitești (Căteasca) ce va fi predat gigantului auto francez, Faurecia”, a adăugat Marian Orzu.ctpark - CTP a investit peste 250 milioane de euro în Romania

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply